Jump to content

Atrament Forumowy 2018 - wybieramy nazwę - dogrywka!

ArielN

Wybieramy nazwę atramentu forumowego   

55 members have voted

1. 1. Wybierz nazwę atramentu forumowego:

• Cisza przed burzą
    • Morskie opowieści

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/26/2018 at 09:59 PM

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Beznadziejny termin. Jeszcze są wakacje i pewnie Ci co by chcieli zagłosować, zostaną pozbawieni tego przywileju. Ja bym wnioskował o zmianę terminu na pierwszy pełny tydzień września 2018. Ale to tylko moje zdanie....

Jakoś nie jestem przekonany...

Zwłaszcza, że sam dopiero teraz tutaj trafiłem. Nie wiem jak Wy, ale dla mnie wakacje zaczynają się od 2 tygodniowej przerwy do pracy. Super jest jak się uda 3 tygodnie. A jak ktoś wypoczywa, to raczej nie sprawdza co się na forum dzieje... 🙂

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Hmm... @Nicpon i @Nicponka obiecali, że wyrobią się z atramentem na czas, z odpowiednim wyprzedzeniem. Nie widzę powodów, aby w to wątpić. Musimy mieć wszyscy świadomość, że atrament forumowy to dla każdej firmy, czy to KWZ Ink, czy jakiejkolwiek innej, bardziej ukłon w naszą stronę niż zyskowne przedsięwzięcie, więc nie dziwcie się proszę, że nie jest priorytetowym projektem.

:)

• 3 weeks later...
2 godziny temu, Karwak napisał:

Hej, czy do Mikołajek, atrament dotrze do nadawcy, czy raczej szykować się na wigilie?

Hej!

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jeszcze w tym tygodniu wystartują zapisy. Nie wiem, czy po zapisach, płatnościach itd. atramenty dotrą przed 6 grudnia, ale przed świętami z pewnością :).

A to ja zapytam z innej beczki.

Jak zamówić ten "trzeci" atrament" (trzeci z listy, która została poddana głosowaniu) i jaka będzie jego dostępność.

Chodzi mi dokładnie o ten:    Propozycja nr 3 (50% Błękit #1; 50% Błękit #5)

Jak temat nadaje się na oddzielny wątek albo coś innego - niech administracja decyduje co z tym postem zrobić. 🙂

2 godziny temu, ArielN napisał:

Hej!

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jeszcze w tym tygodniu wystartują zapisy. Nie wiem, czy po zapisach, płatnościach itd. atramenty dotrą przed 6 grudnia, ale przed świętami z pewnością :).

To bardzo dobra wiadomość, chodź jeden prezent z głowy :)

Dnia 5.11.2018 o 13:25, ArielN napisał:

Hej!

Super bo kończą mi się zapasy niebieskiego :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...