upaprany atramentem Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Dzień dobry, Właśnie się zarejestrowałem i od razu się przywitam bo właśnie przez to witanie zwlekałem z rejestracją. Witam serdecznie, piórami piszę od dawna i strasznie mi się to podoba, przede wszystkim same pióra, piękne, tajemnicze, fascynujące, ale też spływanie atramentu na papier, cieniowanie, wysychanie, przebijanie, kleksy, strzępienie, różne rodzaje i grubości stalówek, a od pewnego czasu doszły jeszcze rodzaje i kolory atramentów. Mam nadzieję o tym wszystkim czytać i dyskutować na forum. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Witaj gorąco i serdecznie! Chciałbyś może przedstawić swoją kolekcję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upaprany atramentem Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 😄 Myślę o tym, żeby to jakoś pozbierać, ale na razie na myśleniu się kończy. Z ostatnich nabytków, które bardzo przypadły mi do gustu to mam TWSBI Eco (Stub 1.1), Kaweco Sport (F) i Lamy Safari (M). Z atramentów to Monteverde Copper Noir, KWZ Ink Miodowy, Noodler`s Brown 41, Diamine Lavender. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Witaj, pisz, czytaj, bądź aktywny :). Jak będziesz miał chwilę napisz o wrażeniach z pisania Monteverde Copper Noir, bo mam na niego ochotę i nie mogę się zdecydować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 (edited) Witaj na forum! Edited June 23, 2018 by -Mateusz- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted June 24, 2018 Report Share Posted June 24, 2018 Cześć ! Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upaprany atramentem Posted June 26, 2018 Author Report Share Posted June 26, 2018 Dnia 22.06.2018 o 11:56, Topaz napisał: Jak będziesz miał chwilę napisz o wrażeniach z pisania Monteverde Copper Noir, bo mam na niego ochotę i nie mogę się zdecydować. Polecam, mam go w piórze którego nie używam codziennie i nie ma żadnych problemów z zasychaniem a przepływ jest idealny, pióro startuje od razu. Na pewno będę próbował jeszcze inne z kolekcji "noir" bo kolor przypadł mi do gustu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts