_Pióromaniak_ Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Raczej niewiele osób przewidywało, że kolorem specjalnym Lamy Safari będzie... czarny. Szczególnie, gdy w ofercie producenta na stałe jest Umbra. Dotarło do nas Lamy Safari All Black, więc mieliśmy okazję zrobić zdjęcia porównawcze: Od dołu: Lamy Safari Umbra, Lamy Safari All Black oraz Lamy Al-Star Black Więcej na blogu Pióromaniaka: http://www.pioromaniak.pl/pozostale/lamy-all-black/ Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Gdzie w tym wszystkim jest Safari Charcoal?🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted May 4, 2018 Author Report Share Posted May 4, 2018 33 minuty temu, Ziemniaczek napisał: Gdzie w tym wszystkim jest Safari Charcoal?🤔 Hej Ziemniaczku, Charcoal to inna nazwa Umbry, której używa się głównie w USA. Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Tak jak myślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted May 5, 2018 Report Share Posted May 5, 2018 W kolor porządku, według mnie ładniejszy od Charcoal, ale różnica jest nie wielka. Bez zdjęcia, nie wiem czy bym zwrócił uwagę na nią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted May 5, 2018 Author Report Share Posted May 5, 2018 (edited) 22 godziny temu, Ziemniaczek napisał: Tak jak myślałem 7 godzin temu, -Mateusz- napisał: W kolor porządku, według mnie ładniejszy od Charcoal, ale różnica jest nie wielka. Bez zdjęcia, nie wiem czy bym zwrócił uwagę na nią Hej Mateusz, to prawda. Na pierwszy rzut oka między Umbrą a All Black różnice są subtelne. Na zdjęciach widać je jeszcze mniej niż na żywo. Do przeczytania, Marcin Edited May 5, 2018 by Pioromaniak.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts