kazlev Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 Witam wszystkich, potrzebuję pomocy w identyfikacji pióra. Jest to nietrafiony prezent więc chiałbym je sprzedać, może komuś sie jeszcze przyda. Zdjęcia w załącznikach. Wydaje mi się że to jest ten model: https://www.parkersklep.pl/prod1857-Pioro-wieczne-Parker-IM-Brushed-Metal-GT-T2016.html Nie chciałbym jednak nikogo oszukać. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 Potwierdzam, to pióro PARKER IM Brushed Metal GT, GT oznacza wykończenie w kolorze złota. Nowy model Parkera Im, bardzo ładne pióro o wartości około 100-150 zł (w sklepie ok. 200-250 zł). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pójdźka Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Witajcie, Podpinam się pod temat bo jak już wspomniałam w poście powitalnym (o ile udało się Wam do niego dotrzeć), znalazłam niedawno pióro którym zwykłam pisać za czasów szczenięcych. Nie wiem niestety jaki to model a chciałabym być świadoma, co mi w tych szufladach piszczy. Pomóżcie proszę :c Załączam kilka zdjęć, które udało mi się zrobić dziś po południu: ' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 To jest dokładnie Sheaffer Agio Brushed Chrome model 460 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts