Hero Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Witam Piórami piszę od podstawówki, choć z różną intensywnością i niestety często idę na łatwiznę nosząc ze sobą tylko długopis. Tak, czy inaczej od lat mam "na stanie" przynajmniej jedno pióro po które nieraz sięgam. Korzystam głównie z niedrogich piór i przystępnych cenowo atramentów (które nieraz mieszam), co raczej wyjaśnia pochodzenie ksywy jaką wybrałem rejestrując się na tym forum. Pisanie piórem sprawia mi przyjemność, wpływa pozytywnie na moje tragiczne pismo i jest odrobiną elegancji, czego potrzebuję jako bardzo mało elegancka osoba. Z drugiej strony nie zagłębiam się jakoś szczególnie w tematykę stalówek, atramentów etc... to powoduje, że nie mam ochoty rozpisywać się o zawartości swojego skromnego piórnika. Zapewne nie odróżnię drogiego i rzadkiego pióra od produktu z ChRL nawet, jeśli ktoś mi je wbije w oczodoły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depeszka Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Siemka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pursat Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 Be our here! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted April 19, 2018 Author Report Share Posted April 19, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljasinskipl Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abracadabra Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 (edited) Witaj na forum Dnia 13.04.2018 o 21:05, Hero napisał: Pisanie piórem sprawia mi przyjemność, wpływa pozytywnie na moje tragiczne pismo[...] Zapewne nie odróżnię drogiego i rzadkiego pióra od produktu z ChRL nawet, jeśli ktoś mi je wbije w oczodoły W mojej opinii pióra tak mają, że człowiek pisze ładniej, może właśnie dlatego, że jest to przyjemne Odróżniłbyś, odróżnił, różnica jest, nie zawsze, ale nie raz... Edited April 29, 2018 by -Mateusz- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted April 30, 2018 Author Report Share Posted April 30, 2018 To racja, wymuszają też na mnie trochę większe skupienie podczas pisania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts