vit Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Pytanie mam następujące: czy słyszał ktoś kiedyś o watermanie deco? albo innym na D...? sprzedawca nie podaje sensownej nazwy, mówi, że nieprodukowane od kilku lat ustaliłem: - pioro nowe - podobny do l'etalona, - niebieski ze złotym, jednak to raczej nie l'etalon - stalówka złota, 18K750 - cena 400 zł, w tym sklepie expert 350 na szczycie skuwki/kapslu sześciokąt foremny widziałem w sklepie i spodobało mi się i nie wiem co to za pióro proszę o jakieś wskazówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodnik Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Proszę sprawdzić obrazki, na których będzie Waterman Charleston. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Jaki sześciokąt : Taki? Taki? Czy taki? Pierwszy to WM Charleston. Drugi WM 3V Trzeci tp WM Preface. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 znalazłem odpowiedź sam, ale nie miałem wczesniej jak przekazać Waterman Perface Bardzo dziekuję za podpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Jaki sześciokąt : Czy taki? WM Preface. dziękuję za wsparcie moralne chodziło dokładnie o takiego: a reszta wygląda o tak: a stalówka tak muszę to wstawić tutaj, żeby nie wziąć czasem udziału w konkursie jakims jeszcze raz dziekuję za pomoc Witek edit: jakby ze zdjęć nie wynikało - wm przedmordzie - zgodnie z nomenklaturą konkursową Edited May 7, 2012 by vit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts