_Pióromaniak_ Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 (edited) Już jest! Field Notes Utility dotarło do Pióromaniaka. Na początku tygodnia informowaliśmy, że Field Notes zdecydowało się na wydanie pierwszej edycji w 2017 roku nieco wcześniej. Trójpak notatników Field Notes Utility jest dostępny w dwóch wersjach: Utility Ledger i Utility Graph. Nietypowe, a bardzo fajne liniatury. Utility Ledger to linia księgowego o szerokości 6,4 mm. Utility Graph to kratka inżynierska o wymiarach 3,18 mm × 3,18 mm. Poniżej zamieszczam test papieru w Utility Ledger. Przy mokrej stalówce F brak przebijania i niemal niezauważalne cieniowanie. Szersze i bardziej mokre stalówki dają taki sam efekt jak w przypadku Lunacy i Front Page. Do zrobienia listy remontowych zakupów posłużyłem się piórem Faber-Castell Writink Print w kolorze czarnym ze stalówką F i ołówkiem Field Notes nr 2. Więcej zdjęć i informacji: http://bit.ly/Filed_Notes_Utility Do przeczytania, Marcin Edited March 2, 2017 by Pioromaniak.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted March 2, 2017 Author Report Share Posted March 2, 2017 Pierwsze pięć osób, które dziś zamówi Field Notes Utility otrzyma kalendarz Field Notes na 2017 rok. O właśnie taki: Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_czyta_książki Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 (edited) Chwilę mnie nie było, a tu już... Kusiciele jedni... Już w piątek doszło, dziękuję. Aż za ogródek się wziąłem wziąłem. Edited March 6, 2017 by Jazz_czyta_książki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted March 6, 2017 Author Report Share Posted March 6, 2017 Hej Jazz! Cieszę się, że paczka dotarła sprawnie i bezpiecznie. Miłego użytkowania! Sprawdziłem na swoim przykładzie - Utility zachęca do pracy :). Do przeczytania, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_czyta_książki Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 (edited) @Pioromaniak.pl Marcin, czy będzie możliwość zamówienia w Pióromaniaku Archival Wooden Box do Field Notes? Edited March 9, 2017 by Jazz_czyta_książki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted March 10, 2017 Author Report Share Posted March 10, 2017 (edited) Hej Jazz! Jest już teraz w formie zamówienia na życzenie. Pudełko archiwizacyjne do Field Notes nie cieszy się dużą popularnością, więc nie ma go w standardowej ofercie :). Wysłałem do Ciebie e-mail ze szczegółowymi informacjami (szacowany termin dostawy, pewny termin dostawy oraz cena). Do przeczytania, Marcin Edited March 10, 2017 by Pioromaniak.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts