Rufjo Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Dzień dobry, numer seryjny sześciocyfrowy i wygrawerowany na klipsie w nietypowym miejscu. Ale nie trafiłem na inne pióra w internecie o tym samym S/N. Stalówka wskazuje na lata 90' http://tufotki.pl/DQpFJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Pióro wygląda na niepodrabiane ; swoja drogą nie słyszałem o podróbkach Duponta. Z tym, że nie słyszałem do niedawna o podrabianych MB w kolorze bordeaux, a ostatnio na takie pióro trafiłem... Jeśli S/Nu nie znajdujesz w internetach, to by tez świadczyło na korzyść wersji, że to autentyk. Nie przesądzam o autentyczności piór lub jej braku, bo nie czuję się upoważniony i kompetentny. Mówię tylko jakie refleksje przychodzą mi do głowy... Ale decyzja należy do Ciebie Oby dobra była ta, którą podejmiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Podróbki S.T. Dupont jak najbardziej są. Do wyboru do koloru.Nie wiem, czy to pióro za zdjęcia jest prawdziwe - fotki raczej takie sobie, brak ostrych szczegółów - ale osobiście bym go nie kupił. Może popełniłbym błąd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts