lucbach Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Witajcie, chciałbym prosić o pomoc w identyfikacji pióra, które widać na załączonym do posta zdjęciu. Wydaje mi się niezwykle zgrabne i byłbym zainteresowany jego nabyciem (jeśli jest trudno dostępne, a ktoś mógłby wskazać również miejsce, gdzie można je kupić, byłbym wdzięczny). Z góry dziękuję za każdą pomoc lub jej próbę. Pozdrawiam, Łukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleks Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Waterman Perspective. Zajrzyj do TEGO wątku na przykład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 (edited) Witajcie, chciałbym prosić o pomoc w identyfikacji pióra, które widać na załączonym do posta zdjęciu. Wydaje mi się niezwykle zgrabne i byłbym zainteresowany jego nabyciem (jeśli jest trudno dostępne, a ktoś mógłby wskazać również miejsce, gdzie można je kupić, byłbym wdzięczny). Z góry dziękuję za każdą pomoc lub jej próbę. Pozdrawiam, Łukasz Waterman Perspective http://www.waterman.com/en/perspective/93-black-fountain-pen-ct-3501170830666.html EDIT: minimalnie się spóźniłem Edited February 24, 2017 by Szymon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucbach Posted February 24, 2017 Author Report Share Posted February 24, 2017 Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Ogromnie dziękuję @Kleks @Szymon i pozdrawiam, zabieram się do lektury wątków, które wspomnieliście. Miłego dnia, Łukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Tutaj prezentacja wideo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucbach Posted February 24, 2017 Author Report Share Posted February 24, 2017 Dobrze się oglądało, dodatkowo dało mi lepszy ogląd na to pióro, dziękuję za wideo @atuzi. Zaczynam zbierać $, widzę, że nie jest tanie ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts