Jump to content

Dobry wieczór !

im@te

Recommended Posts

Witam serdecznie, 

Mateusz. Im starszy tym większe zapotrzebowanie na pióra, ale dzielnie się przed tym bronie. Ciężko to sobie wytłumaczyć. Użytkownik Pelikana M250 - stał się powrotem do czasów liceum kiedy piórem pisałem dużo częściej, jak to ładnie nazywacie - "wół roboczy". Zatankowany atramentem Iroshizuku Aga-Sao. Na celowniku Parker Premier Black (cudo !), ale jak tu przekonać żonę? odłożę zakup na 6 miesięcy jak dorwę pelikana demonstratora M250 ze srebrnym wykończeniem :D

Dobranoc ! :)

Just now, montero said:

Czołem! Swojego Pelikana M200 bardzo dobrze wspominam (czemu [za] często daję wyraz w różnych postach). Baw się dobrze na forum.

ech te Pelikany....właśnie mam chrapkę na jednego, ale nigdzie nie można go znaleźć, M205 demonstrator clear ze srebrnym wykończeniem. będę polował ! i bawił się dobrze :)

Przed chwilą, Kleks napisał:

Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że Pelikan M200 też znajduje się na liście moich marzeń. Ale później... Jeszcze nie teraz... Witaj na forum.

Marne pocieszenie ! :), ale widzę,że to bardzo delikatny temat, od wczoraj zmienił się target : Faber Castell Ondoro :) w  kolorze "smoked oak" :D