Davvidci Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam, przepraszam że w tym dziale ale najbardziej pasuje. Znalazłem ostatnio w domu jakieś pióro no-name, po przeczyszczeniu pisze dość przyjemnie ale... Nie znalazłem nadal skuwki. Przepadła. Nie ma. Myślałem nad "przeszczepem" z jakiegoś długopisu albo innego pióra ale w oryginale skuwka była zakręcana. Forumowicze poratujcie radą. Co zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayardil Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Daj zdjęcie i wymiary. Może ktoś ma coś podobnego w "rupieciach"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davvidci Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 Przepraszam, że tyle to trwało ale zapomniałem o temacie. Zdjęć i wymiarów nie wstawię bo nie widzę potrzeby. Pióro o którym mowa nie jest nic warte (jakiś no-name) i nie potrzebuję go właściwie. Ciekawiło mnie tylko czy jest jakiś domowy sposób na poradzenie sobie z brakiem skuwki. Mimo to dziękuję @mario_79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Prawdziwie japoński zapłon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davvidci Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 Facet jest jak dziecko, gdy dostanie nową zabawkę szybko zapomina o problemach Moją nową zabawką okazał się Baoer który niedawno dotarł z Chin prosto w me ręce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts