Buka Zgłoś post Napisano (edytowany) Całkiem fajnie pisze mi się piórkiem Lamy Joy ze stalówką 1,5 mm. Niestety pióro samo w sobie totalnie mi się nie podoba, jest obrzydliwie plastikowe. I tu moje pytanie: czy w sprzedaż jest Lamy Studio ze stalówką stub 1,1? A jeśli tak to gdzie je kupić? Najlepiej w wersji z metalową sekcją.... Pozdrawiam Edytowano przez Buka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aventador13 Zgłoś post Napisano Raczej nigdzie. W takim wypadku kupujesz lamy Studio jakie Ci się podoba i zamieniasz mu stalówkę na taką jaką chcesz - wtedy ta fabryczna idzie na sprzedaż albo zostaje jako zapasowa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buka Zgłoś post Napisano No to kolejne pytanie: czy taki przeszczep jest kłopotliwy? (tzn czy trzeba to umieć, mieć wprawę, wymaga regulacji etc etc.) No i przede wszystkim - jakie stalówki są kompatybilne ze Studio? Te z Lamy Joy? (Z50 czy jak im tam?) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aventador13 Zgłoś post Napisano W przypadku Lamy raczej nie ma problemu z zamianą - stalówka jest nasuwana na spływak więc nie trzeba się z tym specjalnie męczyć. Wydaje mi się że stalówki do Studio są te same co w Safari i - co za tym idzie - także z Joy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach