ljasinskipl Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Na kolor roku 2018 wybrano Olivine. Ma pojawić się w okolicach marca. Może być pierwszy edelstein na którego się skuszę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
visvamitra Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 No to się zajarałem. Wiedziałem, że ma byc Olivine, ale odcienia nie znałem. A ten tutaj wygląda kapitalnie. Cytuj You can't stop the waves but you can learn how to surf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikaa Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Mój ulubiony kolor. Oczywiście, że czekam na niego z niecierpliwością! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alrun Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Kolor wygląda bardzo interesująco! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martixx Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Wygląda świetnie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeszka Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 No podoba mi się Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Mateusz- Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2018 Całkiem ładny Może przy końcu jednej z butelek się skuszę... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patefonik Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2018 Fajny, bardzo lubię zielenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VojtasK Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2018 (edytowany) Fajny! Ciekawe, jak się zaprezentuje w porównaniu z Monteverde Olivine? Edytowano Styczeń 17, 2018 przez VojtasK Autokorekta w telefonie... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ljasinskipl Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2018 Mam nadzieję, że będzie mi to dane sprawdzić, bo monteverde posiadam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bukowski Zgłoś post Napisano 25 Lipiec i jak wrażenia? miał ktoś może oliwkowy od castella i może porównać?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach