Kalixt Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Cytuj "Mężczyzna, który zabił niedźwiedzia, w nagrodę może nie mieszkać ze swoją żoną przez cały tydzień.".Przysłowia lapońskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zutka Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Podoba mi się, zarówno pióro, jak i reklama w stylu retro. I to bardzo Obawiam się, że cena będzie odwrotnie proporcjonalna do wrażenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
visvamitra Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Ładne. Cena pewnie powyżej 500 euro? Cytuj You can't stop the waves but you can learn how to surf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkyfingers Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Ładne, ale wolę nawet nie pytać o cenę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Ja obstawiam 18000 - 20000 złoty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwrzask Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2017 Good looking. to może się skuszę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Mateusz- Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Ładne, chciałbym, ale powstrzyma mnie cena :/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pursat Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Piekne pioro! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach